Provdräkter & friståendeskor

Om en hel trupp samtidigt ska beställa nya dräkter eller friståendeskor kan det vara på sin plats att erbjuda gymnasterna/familjerna att prova ut rätt storlek.

Dräkter att prova
Provdräkterna hittar du på kansliet. Dräkterna i sammet är för våra mindre gymnaster med kortärmad dräkt, medan de blanka dräkterna är för de äldre gymnasterna med långärmad dräkt. Eftersom det ofta är många trupper som vill prova ut dräkterna under samma period är det viktigt att du gör ett snabbt lån, samt bara tar med de storlekar som är relevanta för just din trupp.

Provdräkter

Tips för dräkter
Alla familjer gör sin egen beställning, du som tränare behöver bara sammanställa storlekarna. Beställ gärna en för stor dräkt att växa i, trikåerna kommer att hålla upp eventuell hängande gren. Tillvägagångsätt vid beställning går att läsa på föreningshemsidan.

Friståendeskor att prova
Även provskor för friståendeskor går att hitta på kansliet. Samtliga trupper som har regelbundna friståendeträningar behöver ha friståendeskor, läs mer under truppsektionens klädpolicy. Eftersom det ofta är många trupper som vill prova ut skorna under samma period är det viktigt att du gör ett snabbt lån.

Provskor

Tips för dräkter
Kom ihåg att skorna är små i storlekarna, det vill säga storleken i friståendeskorna är större än i normala skor. Liksom för dräkterna gör alla familjer sin egen beställning, du som tränare behöver bara sammanställa storlekarna. Tillvägagångsätt vid beställning går att läsa på föreningshemsidan.

Spara