Packlista för tränare

Det finns en hel del papper som man behöver fylla i inför tävling, se till att ordna detta i god tid för att undvika stress på plats. Detta gäller oavsett om det är föreningstävling eller rikstävling.

Bedömningsunderlag
För varje gren behöver man fylla i flera bedömningsunderlag som domarna använder då de dömer. Antalet bedömningsunderlag kan variera mellan olika tävlingar. I bedömningsunderlagen skriver du vilka varv truppen ska genomföra och hur många gymnaster truppen är. Är du osäker på hur du ska fylla i den så kontakta en truppkompis eller truppstyrelsen.

Bedömningsunderlaget finns att skriva ut på Gymnastikförbundets hemsida.

För bedömningsunderlag på nivå 7-9 samt tillåtna övningar: https://www.gymnastik.se/Verksamheter/Truppgymnastik/Regler/regionalatavlingsregler7-9/ 

För bedömningsunderlag på nivå 3-6: https://www.gymnastik.se/Verksamheter/Truppgymnastik/Regler/deltagarlistorbedomningsunderlag/ 

Deltagarlista
Dessutom behöver man fylla i en deltagarlista på vilka gymnaster som är med samt ålder på dem. Underlag för det finns också i länken ovan.

Tävlingsmusik
Till hopp och matta behöver man också välja musik. Tänk på att enligt bedömningsreglamentet så får låten ej innehålla text. Har inte tävlingen skrivit något annorlunda i PM1 är det det som gäller på tävlingen oavsett nivå. Musiken skickas in i en ljudfil via mejl om inte annat angetts. Markera skivan eller ljudfilen tydligt med vilket lag, klass samt startnummer ni har. För friståendet gäller friståendemusiken.

Försäkringslista & licenser
”Pensum-listan” är ett försäkringspapper som visar att alla gymnaster är försäkrade och därför får ställa upp på tävlingen. För vissa tävlingar är det obligatoriskt att visa upp listan vid ankomst, läs riktlinjerna för just din tävling. Om listan behövs eller om du är osäker, be kansliet att mejla eller skriva ut ett sådant till er. Ta även med de intyg/kort som visar att du har licens för att passa på de övningar som gruppen ska tävla på.

Checklista, att ta med till tävling

  • Bedömningsunderlagen
  • Deltagarlistan
  • Pensum-listan (försäkringspapper)
  • Din redskapslicens (som man får efter utbildning)
  • Sjukvårdsväska
  • Kontaktuppgifter till alla föräldrar