Anmälan till riks- och regionstävlingar

Gymnastikförbundet är anslutet till ett tävlingsanmälningssystem som kallas för IndTA. Systemet kallas även ibland för Tävlingskalendern eftersom nationella tävlingar för flera idrotter samlas här.

I systemet IndTA anmäler du laget till riks- och regionstävling. Du kan även redigera anmälan genom att lägga till fler eller ta bort gymnaster, lägga till eller ta bort reserver samt lägga till eller ta bort tränare.

Behörighet och inloggning

För att anmäla till en tävling i IndTA behöver du ha behörighet i Idrottonline. Det ska finnas för alla tränare. Har du trots detta inte behörighet och ska anmäla till en tävling genom IndTA, kontakta kansliet.

Du behöver sedan skapa ett inlogg, detta gör du genom att gå in på www.indta.se och klicka på “Logga in” uppe i högra hörnet. Gå sedan vidare genom att klicka på “Jag har glömt mitt lösenord/Jag är ny användare”. Ange den mailadress som är angiven i Idrottonline. Därefter skickas ett mail till din adress med en aktiveringslänk.

Lathundar för användning av systemet

När inloggningen är skapad kan du anmäla ditt lag till tävling. Mer info om hur du anmäler ett lag eller en domare till en tävling och mycket mer hittar du i lathunden för IndTA.