Träning under lov

T

För träning under lov gäller vissa undantag, se nedan.

Skolsalar
Skolsalar alltid är stängda under lov. Med lov räknas just lovveckan, och inte föregående helg (om det inte råkar vara röda helgdagar förstås).

Till skolsalarna räknas bland annat Hägerstensåsens skola, Mälarhöjdens skola, Aspuddens skola, Johan Skytte-skolan, Fruängens skola, med flera.

Hör av dig till kansliet om du är osäker på om hallen eller tillgänglig, eller kolla bokningsbekräftelsen som kansliet mejlar ut varje terminsstart.

Idrottshallar
?

Till idrottshallarna räknas Brännkyrkahallen och Västertorpshallen.

Specialhallar
I specialhallarna gäller särskilda träningstider under höstlov, jullov, sportlov och påsklov. Trupper som i vanliga fall tränar i hallen har förtur till sina ordinarie träningstider. I övrigt kan föreningarna önska speciella tider under loven (för till exempel läger).

Det är alltid en ledamot från truppstyrelsen som ansvarar för att samla in gruppernas önskemål om tider, och det är ditt ansvar som tränare att se till att önskemål kommer in i tid.

Det är alltid bra att kolla en extra gång om ens önskemål verkligen gick igenom. Uppdaterade lovscheman kan du alltid hitta på http://www.gymnastik.se/Distrikt/GF-Ost/Tavling/TruppgymnastikOst/ (se menyvalet ”Träning under lov/helgdagar” för respektive hall högst upp på sidan) Där kan du också se vad som gäller under röda dagar.

Till specialhallarna räknas Enskede-, Engelbrekt- och Åkeshovshallen.

Observera att detta inte är SOL-flickornas officiella hemsida. SOL-trupp.se drivs av SOL-flickornas GF:s truppsektion.

Kalender

  • Truppstyrelsemöte
    8 juni, 2020  18:30 - 21:30

    Visa mer...

Länktips