Kontakta truppstyrelsen

K

Sedan höstterminen 2016 har truppsektionen en egen hemsida i syfte att kommunicera fastställda rutiner och regler för hur sektionen ska fungera, men även att ge svar på vanliga frågor och funderingar som rör gymnastiken.

Om du som tränare, förälder eller gymnast har någon fråga ber truppstyrelsen dig i första hand att leta reda på svaret på denna hemsida, till exempel genom att använda sökfunktionen till höger.

Om du ändå inte kan hitta svaret, eller om du har en idé som du skulle vilja framföra, får du jättegärna höra av dig per e-post. Sedan höstterminen 2013 har truppsektionen en egen mailadress för kommunikation mellan truppstyrelse och tränare/föräldrar/gymnaster samt övriga kontakter: trupp@sol-flickorna.se

Hit skickar du alla dina frågor och önskemål som angår truppsektionen. De kan exempelvis handla om problem på träningarna, nya tränare, utbildningar och så vidare. Allt det som truppstyrelsen har hand om.

Truppstyrelsen gör sitt allra bästa för att återkoppla snabbt på mejlen, men kom ihåg att truppstyrelsens ledamöter arbetar helt ideellt med arbete som rör sektionen och kan omöjligt nås dygnets alla timmar.

Vi i truppstyrelsen ber er att inte kontakta oss privat om det inte är absolut akut, annars drunknar vi i idéer och förfrågningar som lätt faller mellan stolarna och skapar irritation.

Observera att frågor om tidsfördelningen i specialhallarna Engelbrektshallen, Enskedehallen och Åkeshovshallen hänvisas till ttkost@post.gymnastik.se. Frågor av administrativ karaktär, så som träningsavgifter skickas med fördel till föreningens kansli på kansliet@sol-flickorna.se

Kom också ihåg att mer allmänna frågor som byte av träningstid med fördel hanteras i ledarnas Facebook-grupp.

Observera att detta inte är SOL-flickornas officiella hemsida. SOL-trupp.se drivs av SOL-flickornas GF:s truppsektion.

Kalender

  • Truppstyrelsemöte
    8 juni, 2020  18:30 - 21:30

    Visa mer...

Länktips